perjantai 30. lokakuuta 2009

City 5

City 5 on taas niitä modeja, joista on vaikea sanoa mitään. Kenttäsuunnittelu on onnistunutta. Kaikki toimii ja mitään glitchejä tai rasittavuuksia ei ole. Toisaalta mitään uutta ja mullistavaakaan ei ole. Sitten juoni, sitä ei ole, eipähän se toisaalta ole häiritsemässä huonoudellakaan, mutta jotain olisi voinut keksiä. Lopussa on ihan mukava mättö mutta sekin on kovin lyhyt ja helppo. Musiikki on perustavaraa jne...

Itse asiassa koko modi oli niin geneerinen, että se piti pelata uudestaan ennen kuin muisti minkälainen se oli. Aikaa meni 7 minuuttia, mittasin sekuntikellolla. Tällaisenaan, yhden kentän mittaisena, City 5 ei ole oikeastaan mikään modi, siksipä se onkin luokiteltu ModDB:ssä addonien alle. Toisaalta taas kentän suunnittelu toimii ja kenttä jotenkin tuntuu realistiselta ja sulautuu saumattomasti muuhun HL2-maailmaan.

Jos jatkoa seuraa, tästä voi tulla jotain, mutta yksinään City 5-kenttä jättää hieman kylmäksi. Ehkäpä se nähdään johonkin level-päkkiin ympättynä vielä, tai yhtenä osana jotain toista modia?

Ei kommentteja: